START NETRADIO

Lige nu spiller vi

 

Dansk Slager Parade 2018

Limfjord Plus Slager præsenterer Dansk Slager Parade 2018 i Thisted Musikteater 23. februar kl. 19,30 i Thisted Musikteater i Thisted.
Publikum inviteres til et herligt selskab på mindernes boulevard og der bliver rig mulighed for at synge med på danske hits og nyde topunderholdning af 1. klasses kvalitet.

Er du medlem ??
Hvis du en meldem af Radio Limfjord koster billetterne kun 185 kr. inkl. gebyr. Normalpris 249 kr.
Billetterne kan du bestille nederst på siden, men eller kan du købe dem på Radio Limfjords kontor, Friskolevej 16, 7950 Bjergby.
Kontoret er åbent alle hverdage fra 8 til 15. 

Hvis du afhenter billetterne kvitterer vi med en pose Peter Larsen kaffe.


Hvad er Dansk Slager Parade:
Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach, vender nu tilbage og giver sine velkendte hits, lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” og mange flere.
John Andersen, forsanger i “The Rocking Ghosts”, er med for første gang på paraden. Han giver med garanti både langeplagen “Belinda” og “Oh Oh, What a Kiss”.
Lars Stryg, fra “Lars Stryg & Royal Strings” vender tilbage efter succesen i 2017, og bringer igen sine hits ud til publikum – bl.a. den sang, der har ligget længst på Dansktoppen: Klassikeren “Aldrig mer’ må jeg se dig” – 55 uger på listen. Desuden bliver der genhør med “Hvor er det sted”.
Gry Meilstrup, som enhver dansker kender fra sangen “Kloden Drejer”, som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1983, hvor rejehoppet blev opfundet. “Kom og kys mig” blev i 2017 kåret som årets dansktophit i Boxen.
Lise Haavik sang i 1986 hittet “Du er fuld af løgn” og har i mange år været blandt de populæreste navne på Dansk Slager Parade. Efter et års pause er hun atter ombord med forrygende fortolkninger af de store dansktophits.
Anne-Mette Rix tog alle med storm, da hun debuterede i 2006, hvor hun erstattede den sygemeldte Anne Herdorf. Publikum tog hende til deres hjerter med superlativer som den nye Birthe Kjær. Med den popularitet får hun et tredie år på slageren.
Klaus & Servants er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.

Obs. Vi sælger kun billetter til vores medlemmer.